nybjtp

Примената и сопственоста на Архитектонска декоративна мрежа

Можеме да обезбедиме серија наАрхитектонска декоративна мрежакој е погоден во реални случаи на апликации, а оформен во различни бои, големини и отвори.Еве кои придобивки ги носи декоративната мрежа за нашето производство и секојдневие.


Континуитет – мрежата е направена од целосно парче метал

Пријателски за животната средина - без трошење материјал.

Висока јачина - поголема јачина во однос на тежината од металниот лим

Адхерентна-антилизгачка површина наархитектонски декоративни мрежи

Извонредни перформанси на филтрација на бучава и течност – исклучува и задржува истовремено

Добри својства на цврстина-премиум засилување

Одлична спроводливост - високо ефикасен проводник

Скрининг практична и ефикасна филтрација на светлина

Одлична отпорност на корозија


Архитектонска декоративна мрежа     Архитектонска декоративна мрежа


Подолу има апликации и проекти.

Декоративна мрежае клучен материјал за градежништвото и архитектурата.Се користи за вентилација, обезбедување и украси.Неговиот материјал е лесен, а неговите отвори овозможуваат премин на воздух, светлина, топлина и звук.Покрај тоа,архитектонска декоративна мрежаформирана со украсен дијамантски модел може да се користи естетски.


И може да се најде во апликации како решетки, полици, прегради, тавански плочки, архитектонско обложување и друго.Декоративните мрежиможе да се користи и во филтрација, летви, екрани, огради, одгледување, батерии или други индустрии.


Архитектонските украсни мрежи се наменети за обложување и се користат за музејски и градежни проекти.На пример, ние користиме декоративни мрежи во Lath Cladding, што е подобро да биде анодизираниот алуминиумски панел за обложување што се однесува на барањата.Физички тест заАрхитектонскидекоративни мрежести панелипотребно е да се провери вчитувањето на перформансите.



Време на објавување: Јан-15-2023 година